Direct contact +31 26 446 1400 nl | en

Kwaliteit en uitstraling met inspirerende buren

PARK15 | Bedrijven

Bij een vestigingslocatie zoals Park15 Logistics horen inspirerende buren, en die zijn er! Wij zijn verheugd te mogen mededelen dat de volgende bedrijven zich hebben gevestigd op Park15 Logistics:
  • Nabuurs Supply Chain Solutions
  • LIDL Nederland
De Terlouw Groep BV is ook verhuisd naar Park15 Business. De Terlouw Groep BV is dealer van Jaguar en Land Rover en heeft zich gevestigd op een zichtlocatie langs de A15. McDonald's heeft ook een vestiging geopend op Park15. Direct naast McDonald's is een tankstation van Shell.

Binnenkort verwachten we de nieuwste ondernemingen hier te kunnen melden.

Lidl

Lidl, een van origine Duitse supermarktketen, is één van de grootste netwerken van supermarkten binnen Europa. Lidl is met ruim vierhonderd filialen niet meer weg te denken uit Nederland. Lidl staat in Nederland bekend als supermarkt met “de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs”.

Park15 Logistics heeft met Lidl Nederland overeenstemming bereikt over de realisatie van een bijzonder duurzaam distributiecentrum op circa 16 hectare grond. Medio november 2016 is met de bouw gestart en eind 2018 is het gebouw in gebruik genomen. Het distributiecentrum wordt in de eerste fase zo’n 55.000 vierkante meter groot.

De nieuwbouw volgen... kijk hier voor de beelden.

Nabuurs Supply Chain Solutions

Nabuurs Supply Chain Solutions ontwikkelt integrale logistieke oplossingen voor Fast Moving Consumer Goods, met een focus op food-producten. Met de aangeboden diensten worden supply chain concepten op maat gemaakt. Op het gebied van niet-geconditioneerde levensmiddelen behoort Nabuurs Supply Chain Solutions tot de grootste logistieke dienstverleners van Nederland.

In opdracht van Nabuurs Supply Chain Solutions realiseert de GiesbersGroep momenteel een Europees distributiecentrum van bijna 62.000m2. Het A-klasse distributiecentrum zal voor meerdere klanten (o.a. Mars, Kraft Heinz en SCA) gebruikt gaan worden als “Shared Service Centre”.

Mars

Nabuurs Supply Chain Solutions verzorgt voor een onderdeel van Mars de logistiek. Mars Incorporated is een Amerikaans bedrijf dat onder meer tussendoortjes maakt. Oprichter Frank Mars richtte in 1911 het bedrijf op nadat hij na een bezoek aan een apotheek, samen met zijn zoon, besloot chocoladerepen te gaan maken. De eerste chocoladereep staat ook wel bekend als de Milky Way, later in Europa uitgebracht onder de naam Mars. In een later stadium werd het bedrijf uitgebreid met divisies diervoeding, maaltijden en drank.

Mars hecht veel waarden aan vijf principes: Kwaliteit, Verantwoordelijkheid, Wederkerigheid, Efficiënte en Vrijheid. Deze vijf principes vormen de basis van onze bedrijfscultuur en van de manier waarop Mars zaken doet. Elke dag opnieuw spannen de medewerkers van Mars zich in om de principes toe te passen in het werk en in de relatie met consumenten, klanten, zakenpartners en de gemeenschappen waarin het bedrijf actief is.

KraftHeinz

Nabuurs Supply Chain Solutions verzorgt voor een onderdeel van Kraft Heinz de logistiek. Van origine is Kraft Heinz een Amerikaanse voedselproducent, ontstaan uit de fusie tussen Kraft Foods en Heinz.

In het jaar 2000 heeft Kraft Heinz de voedingstak van CSM overgenomen, waaronder de merken De Ruijter, Venz, Karvan Cévitam, Rooscvicee, Honig, Baukje, Brinta, Saroma en HAK vielen. Voornoemde bedrijven zijn stuk voor stuk oer-Hollandse merken en met oog voor kwaliteit, smaak en gemak ontwikkeld en opgebouwd door gedreven Nederlandse ondernemers. Uiteraard helemaal in lijn met de visie van onze oprichter Henry John Heinz. H.J. Heinz B.V. is de Nederlandse tak van Heinz, een relatief jonge organisatie en ontstaan in het jaar 2001.

SCA

Nabuurs Supply Chain Solutions verzorgt voor een onderdeel van SCA de logistiek. SCA is een leidend, wereldwijd hygiëne- en bosproducten bedrijf. De Groep ontwikkelt en produceert duurzame personal care-, tissue- en bosproducten. In Nederland zijn 7 merken bekend: Demak'up, Edet, Libresse, Plenty, Tempo, TENA en Tork. Vandaag de dag werken circa 1400 mensen voor SCA.

De missie van SCA is het duurzaam ontwikkelen, produceren, op de markt brengen en te verkopen van producten en diensten binnen de hygiëne- en bosproductenmarkten voor klanten en consumenten. Daarnaast streeft SCA ernaar te voldoen aan de behoefte van klanten en consumenten door deze beter te begrijpen, kennis te hebben van regionale- en plaatselijke marktomstandigheden en een superieure go-to-market aanpak, in combinatie met efficiënte productie en voortdurende innovatie.
Reeds gevestigd op Park15

Persoonlijk contact

Gijs Spruijt 
M  + 31 65 367 92 24
E  gijs@park15logistics.com

Meer informatie

GiesbersGroep
Zijpendaalseweg 53A
6814 CD Arnhem
T  +31 26 4461400
info@park15logistics.com