Direct contact +31 26 446 1400 nl | en

Innovatief, duurzaam logistiek park

PARK15 | 'Early access' Nabuurs Supply Chain Solutions

Nabuurs Supply Chain Solutions ontwikkelt integrale logistieke oplossingen voor Fast Moving Consumer Goods, met een focus op food-producten. Met de aangeboden diensten worden supply chain concepten op maat gemaakt. Op het gebied van niet-geconditioneerde levensmiddelen behoort Nabuurs Supply Chain Solutions tot de grootste logistieke dienstverleners van Nederland.

Ook levert Nabuurs supply chain oplossingen voor koel- en vriesproducten.In opdracht van Nabuurs Supply Chain Solutions realiseert de Giesbers Groep momenteel een turn-key Europees distributiecentrum van bijna 62.000m2. Het A-klasse distributiecentrum zal voor meerdere klanten (o.a. Mars, Kraft Heinz en SCA) gebruikt gaan worden als “Shared Service Centre”.

De verwachte oplevering van het bedrijfscomplex staat gepland voor begin 2017.

Nu het moderne logistieke distributiecentrum voor Nabuurs Supply Chain Solutions bijna klaar is werken heel veel partijen samen aan de afwerking. Bouwkundig en installatietechnisch wordt het gebouw afgewerkt, de aanleg buiten is volop bezig en de gebruiker is tegelijkertijd met de inrichting begonnen.

Mooi om te zien...

Contact

Wenst u in contact te komen met Park15 Logistics? 

Contactpersoon
Bart Franssen
M +31 617 35 82 04
Email Bart

Meer informatie

Park 15 Logistics
Zijpendaalseweg 53A
6814 CD Arnhem
T  +31 26 4461400
info@park15logistics.com