Direct contact +31 26 446 1400 nl | en

Direct beschikbaar, op maat te realiseren hoogwaardig DC

PARK15 | Unieke zichtlocatie aan de A15

De enige beschikbare zichtlocatie van omvang aan de A15 bevindt zich op Park15 Logistics.

Deze unieke plek, bij ons bekent als kavel V, ligt op het splinternieuwe toonaangevende bedrijvenpark met op de achtergrond het compleet nieuw ingerichte groene gebied de ‘Nieuwe Bongerd’.
De planologische mogelijkheden op deze locatie zijn zeer uitgebreid. Met recht kan dit dus een unieke plek voor een groter of meerdere kleine bedrijven genoemd worden.

PARK15 | Uitzonderlijke mogelijkheden

Aan de oostkant van de waterpartij ligt naast kavel V de ‘Sterlocatie’ (circa 4.000 m2).

Hier kan een hoger gebouw als ‘Landmark’ worden ontwikkeld.

Buiten de kantoorfunctie die dit gebouw voor een belangrijk deel kan vervullen is het de bedoeling dat hier hoogwaardige bedrijfsactiviteiten zoals research & development, laboratoriumfuncties maar ook showroom- activiteiten of andersoortige bedrijvigheid gaan plaatsvinden.

PARK15 | Volop ruimte om zichtbaar te zijn

Aan de westzijde, de eerste locatie vanaf knooppunt Valburg, bevindt zich de grote kavel (circa 38.500 m2). Deze kavel is uitstekend geschikt voor vestiging van een of meerdere logistieke warehouses.

Maar zeker ook voor andersoortige (hoogwaardige) bedrijfspanden is de locatie zeer geschikt. Zo laat het bestemmingsplan toe om hier goederen te verkopen, verhuren, produceren en te assembleren. Ook een showroomfunctie is toegestaan.

Kortom, voor zowel de kleinere als grote bedrijven biedt kavel V volop mogelijkheden.

PARK15 | Specificaties

Bedrijfsruimte

 • Vrije hoogte van ca. 12.2 meter
 • Max. vloerbelasting van 5.000 kg/m2
 • Max. puntbelasting van 8.000 kg/m2
 • Mogelijkheid om een tussenverdieping te creëren
 • Loading docks en levellers inbegrepen
 • ESFR K25 sprinklerinstallatie 
 • Tenminste “BREEAM very good” certificering mogelijk
 • Verwarming door middel van infrarood verwarming 
 • 200 lux LED verlichting

Kavels

 • Oppervlakte kavel Oost ca. 4.000 m2
 • Oppervlakte kavel West ca. 38.500 m2

Maatwerk, dat is wat we bij Park15 Logistics leveren. De beschikbare kavels zijn volledig vrij in te delen, waardoor we optimaal naar de wensen van de toekomstige gebruikers kunnen luisteren. Elk ontwerp komt in nauw overleg tot stand, waarbij rekening wordt gehouden met duurzaamheid, flexibiliteit en functionaliteit.
Wij kunnen snel schakelen en hebben de gemeentelijke procedures doorlopen waardoor de benodigde vergunningen direct beschikbaar zijn. We richten ons op retailers, logistieke dienstverleners en verladers. Daarnaast houden wij bij elke ontwikkeling rekening met bovenstaande specificaties.

PARK15 | Strategisch gelegen

Een succesvol bedrijvenpark staat of valt met de juiste locatie, toch?

Maar waarom zou u dan kiezen voor Park15? Wij geven u graag zo helder mogelijk antwoord op die vraag.

Het bedrijvenpark is strategisch gelegen doordat het centraal ligt tussen de Rotterdamse havens en het Duitse Ruhrgebied. Hiermee wordt een goede logistieke doorstroming van goederen gewaarborgd.

Naast de centrale ligging is het bedrijvenpark vanuit alle windrichtingen zowel per snelweg, waterweg als spoorweg uitstekend te bereiken en kan het bedrijvenpark daarmee als multimodaal worden omschreven.

PARK15 | Optimaal bereikbaar

Het bedrijvenpark is direct gelegen aan de snelweg A15 ter hoogte van afslag 38 (Elst/Oosterhout). Op korte afstand zijn zowel Arnhem als Nijmegen gelegen.

Arnhem is in noordelijke richting te bereiken via de A325, Nijmegen is in zuidelijke richting te bereiken via de N325.
De geplande doortrekking van de A15 richting het noordoosten gaat voor een directe aansluiting op de A12 zorgen.

Daardoor ontstaat een sterke oost-west verbinding tussen Duitsland en Midden-Nederland. Het Tracébesluit ViA15 is in maart 2017 vastgesteld.

PARK15 | Betuweroute, barge en rail terminal
Met de realisatie van De Oversteek, de nieuwe Waalbrug in Nijmegen, is er een snelle verbinding met de Barge Terminal Nijmegen (BCTN) ontstaan in het havengebied van Nijmegen. BCTN heeft een dagelijkse verbinding met de havens van Rotterdam, Antwerpen en het Duitse Ruhrgebied.

Park15 Logistics ligt direct tegenover de Betuweroute (ook wel: Betuwelijn), de 160 kilometer lange goederenspoorlijn die parallel aan de A15 loopt. Deze oost-west spoorverbinding verbindt de Maasvlakte bij Rotterdam naar de grens met Duitsland. De Betuweroute wordt ook wel gezien als dé spoorverbinding tussen de havens van Amsterdam, Rotterdam en Europa.

Omdat de aansluiting op het Europese spoornet richting Oberhausen beter kan wordt er in Duitsland 70 kilometer extra spoor aangelegd. Ook aan de Nederlandse zijde van de grens wordt een extra spoor aangelegd. In 2016 zijn de werkzaamheden voor het “derde spoor” tussen Emmerich en Oberhausen begonnen.In de directe nabijheid van Park15 bevindt zich tevens het Container Uitwissel Punt (CUP) Valburg en de geplande Rail Terminal Gelderland (RTG).

PARK15 | Hoogwaardig en duurzaam distributiecentrum, op maat - direct beschikbaar

Wordt u de nieuwe buurman van Nabuurs Supply Chain Solutions en LIDL Nederland? Kavel 3 is beschikbaar voor de verkoop en klaar voor ontwikkeling. De omgevingsvergunning is ontvangen!
In nauw overleg wordt uw hoogwaardige distributiecentrum, logistieke gebouw of bedrijfsgebouw op maat ontwikkeld. Kavels zijn beschikbaar van 4.000 tot 38.500 m2.

PARK15 | Visuals

PARK15 | Layout studie

PARK15 | Presentatie

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Gijs Spruijt, te bereiken via onderstaande contactgegevens:

Gijs Spruijt
M + 31 65 367 92 24
Email Gijs


Reeds gevestigd op Park15

Persoonlijk contact

Gijs Spruijt 
M  + 31 65 367 92 24
E  gijs@park15logistics.com

Meer informatie

GiesbersGroep
Zijpendaalseweg 53A
6814 CD Arnhem
T  +31 26 4461400
info@park15logistics.com