Direct contact +31 26 446 1400 nl | en

PARK15 logistics... bijna klaar

PARK15 | Hoogwaardig en duurzaam distributiecentrum - de laatste kavels zijn nog beschikbaar

Wordt u een van de laatste nieuwe vestigers op Park15? Informeer dan naar de mogelijkheden!
In nauw overleg wordt uw hoogwaardige distributiecentrum, logistieke gebouw of bedrijfsruimte op maat ontwikkeld.

PARK15 | Beschikbaarheid Park15 Logistics - kavelkaart

PARK15 | Strategisch gelegen

Een succesvol bedrijvenpark staat of valt met de juiste locatie, toch?

Maar waarom zou u dan kiezen voor Park15? Wij geven u graag zo helder mogelijk antwoord op die vraag.

Het bedrijvenpark is strategisch gelegen doordat het centraal ligt tussen de Rotterdamse havens en het Duitse Ruhrgebied. Hiermee wordt een goede logistieke doorstroming van goederen gewaarborgd.

Naast de centrale ligging is het bedrijvenpark vanuit alle windrichtingen zowel per snelweg, waterweg als spoorweg uitstekend te bereiken en kan het bedrijvenpark daarmee als multimodaal worden omschreven.

PARK15 | Optimaal bereikbaar

Het bedrijvenpark is direct gelegen aan de snelweg A15 aan afslag 38 (Elst/Oosterhout). Op korte afstand zijn zowel Arnhem als Nijmegen gelegen.

Arnhem is in noordelijke richting te bereiken via de A325, Nijmegen is in zuidelijke richting te bereiken via de N325.
De geplande doortrekking van de A15 richting het noordoosten gaat voor een directe aansluiting op de A12 zorgen.

Daardoor ontstaat een sterke oost-west verbinding tussen Duitsland en Midden-Nederland.  Het Tracébesluit VIA-A15, de verlenging van de snelweg A15, is eind 2019 gegund en de werkzaamheden starten naar verwachting in 2020.

PARK15 | Betuweroute, barge en rail terminal
Met de komst van De Oversteek, de nieuwe verbindingsbrug in Nijmegen, is er een snelle verbinding met de Barge Terminal Nijmegen (BCTN) ontstaan in het havengebied van Nijmegen. BCTN heeft een dagelijkse verbinding met de havens van Rotterdam, Antwerpen en het Duitse Ruhrgebied.

Park15 Logistics ligt direct tegenover de Betuweroute (ook wel: Betuwelijn), de 160 kilometer lange goederenspoorlijn die parallel aan de A15 loopt. Deze oost-west spoorverbinding verbindt de Maasvlakte bij Rotterdam naar de grens met Duitsland. De Betuweroute wordt ook wel gezien als dé spoorverbinding tussen de havens van Amsterdam, Rotterdam en Europa.

Omdat de aansluiting op het Europese spoornet richting Oberhausen beter kan wordt er in Duitsland 70 kilometer extra spoor aangelegd. Ook aan de Nederlandse zijde van de grens wordt een extra spoor aangelegd. In 2016 zijn de werkzaamheden voor het “derde spoor” tussen Emmerich en Oberhausen begonnen.In de directe nabijheid van Park15 bevindt zich tevens het Container Uitwissel Punt (CUP) Valburg en de geplande Rail Terminal Gelderland (RTG).

PARK15 | Scenes - inspired by nature

Nabij Park15 bevinden zich de werklandschappen van Park15 Scenes

Verhuld in het groen, omringd met water of midden tussen de boomgaarden, zijn de bijzondere werklandschappen van Park15 Scenes te vinden.

De werklandschappen van Park15 Scenes zijn gelegen op haast idyllische locaties waar inspiratie en sereniteit in overvloed is.

De functies van het toonaangevende bedrijvenpark Park15 is samen met de natuurlijke omgeving een praktische combinatie ten voordele van jouw onderneming. Dankzij deze mix zal er een waardevol werklandschap ontstaan die beschikt over de frisse combinatie van natuur en bedrijvigheid. 

Laat je verder inspireren op de website van Park15 Scenes. Er zijn slechts enkele kavels beschikbaar.

PARK15 | Visuals

PARK15 | Contact

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Bart Franssen, te bereiken via onderstaande contactgegevens:

Bart Franssen
M +31 617 35 82 04
Email BartContact

Wenst u in contact te komen met Park15 Logistics? 

Contactpersoon
Bart Franssen
M +31 617 35 82 04
Email Bart

Meer informatie

Park 15 Logistics
Zijpendaalseweg 53A
6814 CD Arnhem
T  +31 26 4461400
info@park15logistics.com