Direct contact +31 26 446 1400 nl | en

PARK15 | ESTG BV verhuist naar duurzaam bedrijfspand in Oosterhout

Met ingang van 6 juli verhuist ESTG BV (European Solar Technology Group) naar een nieuw en innovatief bedrijfspand in Oosterhout. Van 3800 vierkante meter in Heteren naar 12.500 vierkante meter full service voor alle solar installateurs. Snellere doorlooptijden, meer voorraad, meer producten.

De verhuizing naar een groter bedrijfspand ligt in lijn met de ambities van ESTG BV. Oprichter en CEO Klaas Galama: “Onze wens is om door te groeien naar hét internationale platform op het gebied van duurzame energie. Deze nieuwe locatie met een totale oppervlakte van 12.500 vierkante meter biedt ons volop ruimte deze ambities waar te maken en ons assortiment verder uit te breiden.”

Uitbreiding productassortiment
Naast het huidige aanbod aan zonnepanelen, omvormers en montagematerialen, breiden zij hun assortiment uit met o.a. elektrische componenten, laadpalen en ledverlichting. Hiermee wil ESTG BV een one-stop shop zijn voor iedere installateur in Europa. Een Experience Center is onderdeel van de nieuwe locatie zodat de klanten deze productuitbreiding zelf kunnen ervaren.

Innovatief en duurzaam bedrijventerrein
Op deze nieuwe locatie is ESTG BV gasloos door het gebruik van warmtepompen, wekt en levert het 100% duurzame energie op door de inzet van ruim 25.000 zonnepanelen op het eigen dak en vier windmolens op het industrieterrein. Andere pluspunten zijn de centrale ligging aan de A15 met de toekomstige doortrekking naar Duitsland (2024) en tegenover de Railterminal Gelderland.

Over ESTG
ESTG BV is een internationale online solar groothandel. Via het nieuwe energieneutrale bedrijfspand leveren zij aan ruim 7.000 professionele installateurs en verzorgen zij jaarlijks 60.000 leveringen naar 38 Europese landen. Naast de locatie in Nederland heeft ESTG vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Polen. ESTG BV behoort tot de FD Gazellen en Top 250 Groeibedrijven van Nederland.

Contact

Would you like to get in contact with Park15 Logistics?

Contactpersoon
Bart Franssen
M +31 617 35 82 04
Email Bart

Further information

Park 15 Logistics
Zijpendaalseweg 53A
6814 CD Arnhem
The Netherlands
T  +31 26 4461400
info@park15logistics.com