Direct contact +31 26 446 1400 nl | en

PARK15 | GGD en OTTO Work Force verenigen krachten voor vaccinatie arbeidsmigranten

GGD Gelderland-Midden en OTTO Work Force hebben de krachten verenigd om arbeidsmigranten in de regio te vaccineren. Dit wordt gedaan door middel van een mobiel vaccinatiecentrum. Met dit initiatief willen zij de drempel tot vaccineren voor arbeidsmigranten verlagen en de vaccinatiegraad in Nederland verhogen. Arbeidsmigranten wonen, werken en verplaatsen zich vaak in groepen, waardoor het voor deze groep essentieel is om gevaccineerd te worden.

Het vaccinatieprogramma zal op de locatie van Albert Heijn Oosterhout op Park 15 plaatsvinden op 6 augustus tussen 10.00 – 17.30 uur.

Het mobiele vaccinatie center van OTTO Work Force gaat in Nederland verschillende woon- en werklocaties van arbeidsmigranten af. De laatste weken is het center al succesvol ingezet op diverse locaties in Noord-Limburg en Gelderland-Zuid. Niet alleen de medewerkers van OTTO Work Force zijn welkom, maar ook de medewerkers van andere uitzendorganisaties en bedrijven in de regio.

De medewerkers kunnen op de locatie kiezen voor het Janssen of Pfizer vaccin. Daarbij is er op de locatie een GGD-arts aanwezig die vragen kan beantwoorden.

Frank van Gool, CEO van OTTO Work Force, is verheugd met het initiatief. “Vaccinatie van arbeidsmigranten is een uitermate belangrijk punt. Wij merken dat de vaccinatiebereidheid onder arbeidsmigranten niet altijd even hoog is. Dat komt deels ook door de taalbarrieres en daardoor het gebrek aan goede voorlichting voor deze groep. Juist daarom gaan wij actief naar de arbeidsmigranten toe. We zijn blij dat onze klant Albert Heijn deze ambitie omarmt en het vaccineren op locatie ondersteunt.

Contact

Would you like to get in contact with Park15 Logistics?

Contactpersoon
Bart Franssen
M +31 617 35 82 04
Email Bart

Further information

Park 15 Logistics
Zijpendaalseweg 53A
6814 CD Arnhem
The Netherlands
T  +31 26 4461400
info@park15logistics.com