Direct contact +31 26 446 1400 nl | en

PARK15 | Volop ontwikkelingen op Park15 Logistics

Op Park15 Logistics zijn de eerste kolommen van het tweede gebouw van VGP geplaatst. Het markeert de start van de bouw van een warehouse dat in een eerste fase totaal 42.800 m2 groot is. Komend najaar wordt de nieuwe locatie in gebruik genomen door AG Logistics Services.

Voor AG Logistics Services betreft Park15 Logistics de vierde locatie van dit logistieke bedrijf, allemaal gevestigd in de regio Nijmegen-Arnhem - ook wel Logistics Valley genaamd. 

De ontwikkeling van het enorme logistieke centrum in 'Logistics Valley' heeft vanzelfsprekend veel impact op de regio. Wethouder Brigitte Faber-de Lange van de gemeente Overbetuwe, waar Oosterhout onder valt, is blij met Park 15 Logistics. ,,Het past binnen de strategie die wij binnen de groene metropool regio Arnhem-Nijmegen, met achttien aangesloten gemeentes, hebben uitgestippeld. Wij willen voorkomen dat her en der in deze regio grote panden voor XXL-logistiek worden neergezet. Daarom concentreren we dat onder meer op Park 15", aldus Faber-de Lange.

De gemeente heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. "Wat dat betreft past de manier waarop het park vorm krijgt helemaal in ons beeld. Het betekent veel voor dit gebied. Het levert werkgelegenheid op, zeker gezien de groei die deze sector nu doormaakt. In tien jaar tijd is het aantal werknemers in de logistiek verdubbeld. Vandaar dat wij in deze regio veel opleidingen hebben die zich richten op een toekomst in deze sector. De kennis zit dus om de hoek", zegt Faber-de Lange tot slot.

Lees hier het persbericht van VGP.

Contact

Would you like to get in contact with Park15 Logistics?

Contactpersoon
Bart Franssen
M +31 617 35 82 04
Email Bart

Further information

Park 15 Logistics
Zijpendaalseweg 53A
6814 CD Arnhem
The Netherlands
T  +31 26 4461400
info@park15logistics.com